Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2002, 02:02 PM
Posts: n/a
Lightbulb Stalling out

:p Can anyone help me out? My 300 CE stalls on take off seems to run fine if you can get car above 2,500 RPM, also if I turn off AC it helps, but does not stop it. I tried to clean my injectors and I feel sure they are ok.
Reply With Quote
Old 06-27-2002, 05:34 PM
Posts: n/a
Can you test the spray patterns on the injectors to see if one of them might be off? I've heard that those cleaner solutions sometimes don't work.
Reply With Quote
Old 06-27-2002, 06:04 PM
Ashman's Avatar
Service Advisor
Join Date: Sep 2000
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 4,748
according to my mechanic, this is how fuel system cleaner should be used. 1 bottle of fuel system cleaner to a 1/4 tank of gas. Drive till it is almost empty. Then refill with gas or repeat as needed.

'92 300CE - Sold
2004 C240 - C7 Wheels
2015 ML350 - P1, Pano, Ash poplar wood, Sport Dinamica interior, Running Boards Keyless go.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page