Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-01-2002, 02:40 AM
blackmercedes's Avatar
Just a guy
 
Join Date: Dec 2000
Location: St. Albert, Alberta, Canada
Posts: 3,492
Now MY car is running hot! Is there no end...

to temp threads?

I've got the 'ol 1990 190E 2.6 back, selling it for Dad. Coolant temp has been fine, running 80-90, with hitting close to 100 in traffic with high outside temps and AC blasting.

Suddenly, it runs at 100-110 ALL the time.

Both electric fans are running properly. I am suspicious it is either the thermostat or high speed fan relay. I watched the "driven" fan, and it never seems to go to "top speed."

Can someone point me to the location of the relay?
__________________
John Shellenberg
1998 C230 "Black Betty" 240K

http://img31.exs.cx/img31/4050/tophat6.gif
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page