Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2002, 07:02 AM
Registered User
Join Date: Feb 2002
Location: Bulgaria, Sofia
Posts: 584
Unhappy Help ACC blows cool not cold air :(

Yesterday I had the acc filled up with freon, but it doesn't blow cold air. I can hear the commpressor engage but only cool air comes from the vents. I noticed that the acc radiator fan turns on for a while then turns off and repeates the sequence. Also last year when the acc was working fine it used to condens water around the pipes but now there is no condensed water.What's wrong why am I not getting cold air. The mechanic said that the system has to be drained and cleaned beacause a device that doses (I don't know what is doses freon ?? ) has collected dirt and can't dose properly. Is he right ??
190E 3.0-24v (M104 980) turbo @ 0.8 bar
1/4 mile: 2.483 / 13.540 / 175.17 km/h (street tires)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page