Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-21-1999, 03:05 AM
akry
Guest
 
Posts: n/a
It never happen before, but just recently, just when I switch the ignition to ON(switch to where all the warning lights come on, one step before cranking the starter)and after the car is started up, I can hear a "lololo" sound(sounds like someone water flashed down a pipe). What seems to be the problem??

P.S. 1992 400SE, 68700KM on the car.
  #2  
Old 05-21-1999, 10:50 PM
Benzmac
Guest
 
Posts: n/a
Is the coolant tank full? Souns like air purging from the heater core.

------------------
Benzmac:
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
LEAD TECHNICIAN FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


  #3  
Old 05-26-1999, 12:35 AM
akry
Guest
 
Posts: n/a
Yes, the coolant tank is full. I have replaced water pump just before the sound started to happen, can it be the cause??

Regard.

'92 400SE
  #4  
Old 05-26-1999, 01:14 AM
MB STARS
Guest
 
Posts: n/a
Air in coolant system just run the engine with heater on & coolant cap off this way coolant will push the air out.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page