Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-08-2002, 10:10 AM
Tigger300E's Avatar
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: Warsaw, Poland
Posts: 35
cold transmission

Whenever my car is cold there seems to be a "slide" when the automatic transmission changes gear from second to third (or third to fourth, I don't really know :-) ). The engine revs up for a while and then the gear engages. This happens every time but only once - the first change when the car is still cold. Each next change is smooth and quiet and the car drives like a dream. What could be the cause of this? Can I just ignore it and enjoy the drive?
__________________
1987 300E 185k miles
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page