Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2002, 11:10 AM
Posts: n/a
'82 300D flat throttle response to a certain point

This car has almost no throttle response until the peddle has reached the half way point then it just takes off. At first I thought the linkage was way out of adjustment, but it wasn't. I can manually move the throttle arm on the injector pump and the engine will only increase the idle just slightly until it reaches the half way point then the engine will suddenly jump to near full RPMs. I adjusted the ALDA out nearly all the way and that seems to help only slightly. Now, it seems to have some response to gradual movement of the throttle, but still it is just very little improvement. I have cleaned the boost sensor and lines to make sure it is sensing turbo boost. I would greatly appreciate any input on this problem.
Reply With Quote
Old 07-18-2002, 12:56 PM
Posts: n/a

Post your question on the diesel board. Many more like you there.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page