Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2002, 02:09 AM
Posts: n/a
Exclamation Weird electrical problem on '90 300E

I bought a 300E two months ago, and ever since I have owned the car, the rear dome light has only worked with the switch on the dash; never with the rear doors. Last night, I opened up the rear door and the light came on to my amazement, but today, it is back to not working again. The only thing I can think of that would have to do with this is that it was raining last night and I was using the wiper...Usually the intermittent mode does not work (i think due to an old relay), but last night, for a while, the intermittant mode was working, and at the same time, so was the rear dome light with the rear doors. This is the only connection I can think of. Do these two things share the same relay, and if so, where is it so I can replace it? Sorry for the long post. Thanks guys - Mikey
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page