Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2002, 07:46 AM
Posts: n/a
climate control troubles

My climate control works well most of the time. However when the 'economy' button is pushed, the blower stops blowing after about 30 seconds. Doesn't seem to matter what the temperature control is set at. Any ideas?
Reply With Quote
Old 08-15-2002, 08:36 AM
Former Dieselholic
Join Date: Feb 2002
Location: West Michigan
Posts: 380
Same troubles.

Does it eventually come back on by itself? Almost as if it were on the auto setting?

That is what mine does...blower stops after a couple minutes at most, then after a while it will turn back on. Doesn't seem to matter which blower setting it is on.

Sorry I can't offer help, just letting you know you are not alone!
(and maybe we'll get an answer to both our troubles! )
Current: '91 300TE 4MATIC 317k and climbing...
'81 300TD Wagon 168K "Tank"
'83 240D 216K 4spd manual "Da Bear" (aka best car ever)

"Never sweat the petty things...
and never pet the sweaty things."
Reply With Quote
Old 08-15-2002, 10:24 AM
Posts: n/a
Sometimes it comes back on, sometimes not.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page