Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2002, 09:35 PM
Posts: n/a
Question C280 Runs Rough

Help! I have a 94 C280 with a rough running engine.

A few days ago, for no obvious reason, my engine began to run rough - both at idle and during normal hiway operation. The distinct odor of gasoline was present.

Research here suggested that the problem was likely faulty coil end caps, plugs or wires. I replced them all.

The result: No Change!

Could the problem be that I did not replace the inputs and caps that supply electricity to the coil? Or could the problem be related to a faulty sensor, orsomething entirely different?

There is NO check engine light and the only other obvious anomoly is that the A/C will shut down of its own accord, at slow speeds.

Thanks, in advance, for any insights.

Bob Crothers
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page