Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2002, 05:07 PM
downsmith's Avatar
Registered User
Join Date: Jul 2001
Location: Oklahoma Sooners Alumnus
Posts: 116
Red face The I did something stupid update

Hello everyone!

Thanks for your help. Here is an update from my post(s) from last week. Short story long, I pulled out the Fuel Pump Relay when the car was running and it never started again. I had to solder a broken circuit in the FPR as well.

Well, it was the Ignition Control Box that kept the car from running. I replaced that and $265.00 plus tax later, I got it to run. Then I had to replace the OVP and it runs but it idles like crap and black smoke emits from the tailpipe. It goes down the road just fine. It is almost like a vacuum leak.

Is their another component that I need to check/replace?
R. Downs
1985 500SEL (260,000 miles) SOLD!
1974 280 SOLD!
1994 Volvo 850 Turbo Wagon (Yuppie Ice Sled)

"I know I have a Benz and they know it too." If you start bragging about it or shoving in people's face, you then become a Wally; especially to the girls.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page