Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2002, 01:36 PM
Registered User
Join Date: Sep 2002
Posts: 1
C230K 6sp Poor acceleration

I have a 2002 C230K with a 6-speed manual. I have experienced intermittent poor performance in regards to acceleration. It appears that the supercharger is not functioning all the time. It has only worked well for a total of 4 of the 32 days I have had the car ( not just the first 4 days). The performance difference is dramatic. For instance, in fourth gear when you step on the accelerator there is a surge of power when it is working properly. When it is not, there is a noticeable lack of surge. The better performance happened two days after I added a fuel system cleaner additive. Since then it has reverted to the poor performance so this could be just a coincidence. There also is a noticable carbon deposit on the tailpipe. To date, the MB dealer has not been able to explain this or fix the problem. Has anyone else had the same experience and have you found a solution?
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page