Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-19-2002, 04:03 PM
urbanassault
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation 94' SL500 won't run on Dyno for state inspection!

It keeps trying to jump out of the dynamometer. Is there a way to manually turn the traction control off? I tried pushing the "grippy tire looking switch" on the center console, that did nothing.Should I just take it to Mercedes for the state inspection ?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2002, 05:53 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2001
Location: Lafayette, CA
Posts: 167
try disconnecting ABS sensors at front.
__________________
RJ
'92 500E
'75 Triumph TR 6
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page