Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2002, 07:49 PM
Registered User
Join Date: Apr 2002
Location: Portland Oregon, USA
Posts: 65
92 300e Only 1 Fog light working?

Hello All,

I just recently acquired a nice 92 300e 2.6.. The passenger-side Fog light does not work (?), despite a bulb-relacement.. the metal lead wire(s) (that connect close to the bulb), appears to be properly connected...any ideas??? I followed the wires, but they seem to disappear somewhere in the bottom of the Headlight assembly... is there a seperate relay for each side? Or.. is there a seperate connector that the fog lights plug into somewhere (similar to the 4-pin connector for the main headlights)?.. Any help would be MUCH appreciated.. Thanks so much!,

1992 300e Silver
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page