Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-01-2002, 02:39 PM
shawnster
Guest
 
Posts: n/a
Thought I fixed my rear hatch lock but now...

it doesn't work. I did a ton of research on the site and read much of the posts regarding vacuum leaks, etc.
First, I adjusted the actuator away from the mechanism to take up any slack. I also spray-lubed all the linkages to loosen 'em up.
Then I plugged all lines leading to and from the gas cap actuator, a trouble spot as I learned from researching the forum.
I tested it several times and seemed to work alright so I put everything back together, feeling rather satisfied.
Now this AM there is nothing, not even the doors are working!
Huh?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2002, 02:41 PM
shawnster
Guest
 
Posts: n/a
Oh, an interesting point: just for fun I swtitched the lines leading to the lock actuator and it worked well, albeit the opposite of everything. What would that mean?
Thanks in advance for responding with any guidance you might have.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page