Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2002, 10:39 PM
Registered User
Join Date: Aug 2001
Location: Florida
Posts: 26
Question Acceleration

Recently, I have noticed that my 1994 C280 has problem to re-accelerate after a quick stop, or right after turn onto the freeway entrance. However, the car is accelerating fine after took off.

Would this hessitation be related to the OVP? I do have problem starting the car hot or cold lately. It took 3 to 5 seconds of cranking before the engine started. A good chunk of smoke came out after the engine run.

Any suggestion? Thanks for the advice.


1994 C280 Red / cream interior
2000 ML320 Silver / Blu
1991 190E 2.3 metalic red
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page