Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-02-1999, 09:19 PM
RGO
Guest
 
Posts: n/a
I have a 84 190E. The 10 Amp fuse on the overvoltage protection relay keeps blowing out. Any suggestions as to what would cause this problem?
  #2  
Old 08-02-1999, 10:05 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
The first thing to do is to replace the relay because it can be faulty internally.

------------------
Benzmac:
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird idle problem involving Overvoltage Protection Relay Earnest Tech Help 7 06-17-2005 12:01 AM
1987 Mercedes 190e 2.3 and Overvoltage Protection Relay Eidetic57 Tech Help 3 12-13-2004 01:07 PM
Won't start cold-blows fuse on new overvoltage relay rradeski Tech Help 0 11-14-2001 09:51 PM
Overvoltage Protection Relay Failure Modes Telerding Tech Help 1 10-19-2001 01:17 AM
overvoltage protection relay LAFetner Tech Help 3 07-31-2001 08:58 PM



All times are GMT -4. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page