Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2002, 02:17 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: france
Posts: 17
Question electrical motors

do they wear out?
the reason I'm asking this question is after removing the entire wiper linkage assembly, lubing every thing up including the sliders under the large oval cover, I wasn't able to fix this problem: set at fast speed the motor crawls to a stop, the regular speed and intermittent works fine. only in the third position the wiper motor is having problem moving the wiper even without the load of dragging the rubber on the windshield.
what is the difference between normal and fast speed? is higher voltage given to the motor or does the motor have a second set of coils juiced up? could it be an electrical problem?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page