Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2002, 09:17 AM
jacjam
Guest
 
Posts: n/a
Question Cold start low idle

I have a '93 190E. Recently the battery was connected to the wrong terminals in the dark by a helpful brother in law! As a result the ABS light remained constantly on and the car struggles to start when cold.

A local MB specialist suggested it was a relay that had blown and replaced it, this resulted in the ABS light no longer being constantly on, but did not rectify the starting problem.

The MB specialist has subsequently replaced the idle valve at great expense and is now stumped as to what the problem is. They are suggesting that is maybe the O2 sensor.

Any help/ideas would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page