Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2002, 10:58 AM
Coming back from burnout
Join Date: Jun 1999
Location: in the Pacific Northwest
Posts: 2,274
Lightbulb 83 240D Instrument Cluster Lighting/function goes crazy when lights on

On my 1983 240D, my instrument cluster goes crazy when I turn on the Lights. The Turn signals come on, The temp gauge goes max and the fuel gauge goes off. I took out the Clsuter and I looked at the Section with the Printed Circuit Board. Some of the Circuit paths are damaged, the printed copper paths are frayed or broken. Is there a way to fix it? I tried to hard wire the path, which ran to the turn signal. The thing still acts crazy. Any ideas? I have nothing to lose-------------
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page