Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-19-1999, 07:56 PM
Posts: n/a
Does any one know when MB started to use R-134a rather than r-12. Also what models If there was a split year? Thanks
Old 08-19-1999, 08:27 PM
Bill Wallace
Posts: n/a
I believe it was 1992 on the 140 model.
Old 08-19-1999, 09:03 PM
Michael's Avatar
Join Date: Jul 1999
Location: CT, USA
Posts: 2,699
I believe MB went to R134a across the board (in the US, anyway) in 1992. My 1992 500E is R134a.

Regards, Michael
'92 500E
'88 300TE

Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
93 190E hard to start drolyat Tech Help 5 06-30-2003 09:55 PM
please help me diagnose a no start issue. 300SD(long) RG5384 Diesel Discussion 8 06-14-2003 11:55 AM
Please help me start a non-starting 240D. ericnguyen Diesel Discussion 4 05-15-2003 09:58 AM
Please help me start a non-starting 240D. ericnguyen Tech Help 2 05-15-2003 07:02 AM
1991 420SEL - beginning of a cold start problem DieselGuy Tech Help 1 07-30-2001 03:56 AM

All times are GMT -4. The time now is 05:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page