Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-22-2002, 10:31 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 5
Trouble starting

Have an "85 380 SL that is having trouble starting. Mechanic believes problem is transistor ignition unit and/or fuel pump relay. He says one of these could cause other to go bad and vice versa. Battery has plenty of power and turns over fine, just won't catch. Had fuel pressure accumulator replaced 2 years ago.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2002, 06:39 PM
sunil190e-1.8's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: uk
Posts: 236
the possibilities are

fuel pump relay

faulty ovp relay.

ignition fault-distributor cap, rotor,coil
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page