Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-08-1999, 06:48 AM
Posts: n/a
Last week the 260E refused to start properly.
The engine started - ran for a few seconds -
then cut out completely. This hapened repeatedly (more than a dozen times). I had it towed home, and the same thing happened again the next day, so I had it delivered by tilt-tray truck to the local Merc service centre. Without even looking at the motor, the mechanic turned the starter key and the engine started and ran first try. The car now starts and runs without any problems at all - which leaves doubt in the mind as to a repeat performance.

I would be gratefull for any clue whatsoever. Regards - Andrew.
Old 09-08-1999, 10:42 AM
Senior Member
Join Date: Apr 1999
Location: Walnut,CA,USA
Posts: 554
Andrew ...try the fuel pump relay first,raley
is locate behind battery and cover by a plastic cover(has kickdown on top).
holp this help.

MB STARS Master Guild Technician,12 years MB tech
5 years independent shop owner

[This message has been edited by MB STARS (edited 09-08-1999).]
Old 09-08-1999, 09:47 PM
Registered User
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
The fuel pump relay is usually the problem. But I have seen the crank sensor do the same thing. Was the engine hot or cold?? If cold the relay ' if hot the sensor!


Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ML 320 Starting Problem MLTodd Tech Help 20 11-28-2005 02:22 AM
Keys starting problem for 123 200D Don Atienza Diesel Discussion 5 06-12-2003 01:45 AM
Cold Starting Problem Todd LaRoche Tech Help 0 10-17-2002 09:06 AM
intermittent starting problem bcjm Tech Help 2 08-29-2002 10:40 AM
1991 Mercedes 300 E Problems! Donna Tech Help 25 09-05-2001 10:02 AM

All times are GMT -4. The time now is 07:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page