Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2003, 02:03 PM
Posts: n/a
Question C280 Idle surging

I have a 1994 C280 that started surging at idle when I started it up cold one morning. The ABS light came on and the radio stopped working unles I shut the car off. Once it warmed up it seemed to idle OK but the radio problem persisted. Any suggestions?
Reply With Quote
Old 01-08-2003, 05:16 PM
Join Date: Dec 2001
Location: Southern California, U.S.A.
Posts: 8,503
Bad OVP. Archives of full of good info. Do a search on "ovp".
Paul S.

2001 E430, Bourdeaux Red, Oyster interior.
79,200 miles.

1973 280SE 4.5, 170,000 miles. 568 Signal Red, Black MB Tex. "The Red Baron".
Reply With Quote
Old 01-10-2003, 09:18 AM
Posts: n/a
It was not the OVP relay. The alternator was putting out to much voltage about 18.5V. Replaced alternator and everythin is OK now.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page