Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2000, 12:13 AM
Posts: n/a
I just bought this '75 280s. The speedometer does not work. Appears that both the upper and lower cables are okay. I disconnected cable from tranny and manually turned it and it was okay. Is there a gear in the tranny that needs replaced? Is this a major ordeal?
Reply With Quote
Old 01-04-2000, 09:53 AM
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Try hooking electric drill to cable & see if speedo will work. There is a plastic gear that drives cable in the tranny, not difficult to replace.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedo cable question 230/8 SL Forum 0 06-14-2004 10:57 AM
speedo lube dweller Diesel Discussion 1 03-11-2003 07:54 PM
Speedo cable smartin Diesel Discussion 6 02-05-2003 01:55 AM
speedo is flaky mhingram Tech Help 2 01-06-2003 05:54 PM
93 600 sel speedo error mithra Tech Help 2 04-07-2002 03:34 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page