Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2003, 01:03 AM
Cg Gunther
Posts: n/a
1989 560SL electrical problems

I have a 1989 560sl. Just recently (don't know if it's a factor) after 3 " of rain the fuel guage, windows, and turn signals all stopped working. All other electrical functions seem to be working ok, with the exception of the air compressor which I have disconnected. Any ideas? Suggestions? HELP! Thanks, Cal
Reply With Quote
Old 03-21-2003, 07:40 AM
it leaks, its german
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
check your fuses, sounds to me like it got wet and PO'ed about it.

the eletrical part of the ign. switch could cause some of this as well. sitting down with a wiring diagram and looking for common circuits will help narrow this down prior to diving in.

Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page