Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2003, 07:25 PM
pmizell's Avatar
Benz Zealot
Join Date: Jun 2001
Location: Houston, Texas
Posts: 838
Exclamation Help with retrieved trouble codes

Hello friends,

This problem regards a no-start that has evolved to these latest trouble codes I just retrieved. The background can be found at this thread: How much fuel pressure at injectors?

I changed the spark plugs and surprisingly got the engine to start. Now it sometimes will start when warm, sometimes not.. will always start cold after long crank. Once started it idles perfectly OK, but will die if I punch it ... once up to above 1k rpm's it runs fine. Here are the trouble codes retrieved:

-TNA (RPM) signal
-Road speed signal at CIS-E unit
-Data exchange fault between CIS-E control unit and EZL
ignition control unit

Any help interpreting these codes would be tremendously appreciated. Thanks in advance
'01 E430, Sport 72,000 mi
'98 C280, 126,500 mi
Reply With Quote
Old 03-27-2003, 11:25 PM
Posts: n/a
Hi Paul,

Wiring harness? EZL to CIS-E signal loss leads me to that conclusion.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page