Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-23-2000, 08:19 PM
Aaron's Avatar
Moderator
 
Join Date: Aug 1999
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 1,935


Ok, time for me to ask some advice..

This is the millionth modification I've done on these 124s, and this time I am having a few setbacks. After getting everything connected, I still have no blower motor action and to boot, the headlights and the high beam indicator come on when the key is on. I'm thinking I either have a backfeed or I blew a relay. Any ideas guys?


------------------
Rgds,
Aaron Greenberg
MB technician
Precision Motorcars, Cincinnati, Ohio
'67 250SE Cabriolet
'77 450SL
'79 6.9 (SOLD)
'80 300SD
'85 380SE
'89 420SEL
'93 300E 2.8
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2000, 09:55 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
You have connected the output lead to the wrong screw in the fuse box. The screws under there are weird and you have to get the right one. Use the ETM and go by color.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2000, 11:33 PM
Aaron's Avatar
Moderator
 
Join Date: Aug 1999
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 1,935

Donnie,

Thanx for the reply. You suppose that's what is causing the high beams to come on with key on? Also, discovered no power windows after I was working in there. Man! It just wasn't my day! Thanks though for the reply!


------------------
Rgds,
Aaron Greenberg
MB technician
Precision Motorcars, Cincinnati, Ohio
'67 250SE Cabriolet
'77 450SL
'79 6.9 (SOLD)
'80 300SD
'85 380SE
'89 420SEL
'93 300E 2.8
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blower fan fuse problem 300td 1983 sdelasal Diesel Discussion 3 06-15-2004 08:51 PM
Blower Fuse Bypass Texas560sel Tech Help 2 06-23-2003 03:46 PM
Fuse for a/c compressor and blower motor keeps overheating The Warden Diesel Discussion 2 06-16-2003 11:44 PM
126/SDL blower fuse sixto Diesel Discussion 0 11-21-2002 05:46 PM
300E Blower Motor Fuse JONLYDONLY Tech Help 1 08-18-1999 09:25 PM



All times are GMT -4. The time now is 09:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page