Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2003, 07:26 PM
Posts: n/a
Wierd! Brake wear light on key off, no glow key on.

Well guys things just got really wierd!

1984 W201/190D 2.2

Yesterday after a hard rain here in Texas, I found my brake wear indicator light dimly lit when I entered the car, key off. When I turned the key, the preglow light didn't light off! The engine cranked, but would not start, it was obvious the glow plugs were not lighting off.

I found if I depressed the brake pedal prior to turing the key, the wear light gets brighter, and when I turn the key, the glow plugs now work, and the car starts!

I didn't have time to look at the wiring diagrams, I hope to do so tonight, I am stumped, any input would be appreciated.

Mack, Austin Texas
Reply With Quote
Old 04-07-2003, 07:44 PM
Posts: n/a
Just went out and disconnected the front brake wear sensor wires at the fender connectors, no help.

Grrrr, Mack
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page