Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2003, 12:41 PM
Michael B
Posts: n/a
560sl A/C Compressor Test

Yesterday my air conditioner was blowing ice cold air. I turned off the car, filled up with gas, and when I started it back up... the cold air was GONE!!

How do I test the compressor to see if it's locked up? With the engine off... I can easily turn the part of the compressor that's in front of the belt pulley. Is this good?

I can't get the system to "suck" anymore freon (R134a) inside, which leads me to believe it's the compressor.

What's an easy test to see what happened? Is there a fuse other than the one inside the passenger footwell?

Please help... it's starting to heat up here in Florida.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page