Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-15-2003, 05:08 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: New Jersey
Posts: 22
Weird Sounds

Guys I need some help. I just bought an 86 300E and I'm trying to determine how much repair I need to do to get it running right. I've already replaced the engine and need to do some suspension work. That being said, here's my problem.

The instrument panel and dash lights seem to fade in and out. When the dash shuts down (everything except the speedometer), I hear a humming sound from my front left speaker. When I turn my signal on or the dash becomes functional again, the sound goes away. I've replaced the fuse once already.

Also when I shut the car off it looks like the a few lights on the dash also remain on.

Any idea what this might be? I'm trying to decide if I should jump ship now before getting in too deep.

Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2003, 08:33 PM
J.HIDALGO's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 1999
Location: Jax, FL
Posts: 1,785
Check all your grounds behind the cluster.

It may be a cheap repair. Good luck!
__________________
J.H.
'86 300E
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2003, 09:51 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: England
Posts: 1,841
I would replace all fuses and clean the connections - they are notorious for corroding, and this is definitely an electrical problem.

Ditto checking the grounds.
__________________
190E's:
2.5-16v 1990 90,000m Astral Silver
2.0E 8v 1986 107,000m Black 2nd owner
http://www.maylane.demon.co.uk/190esmall.jpghttp://www.maylane.demon.co.uk/190esmall2.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 04-16-2003, 10:20 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: New Jersey
Posts: 22
Thanks for the suggestions guys. I will try both.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page