Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2003, 01:26 PM
Posts: n/a
Starting problems...

Now that the warmer weather has arrived, the car dosn't like to start as easily. It takes upto 15sec of holding the key and pushing on the throttle to get it started. Now I was told my Spark Plug wires were going bad, but before i threw down the money I wanted to besure that this was the issue and that it couldn't be anything else.

Heres what I've had done recently:
-Vacuum Leak repaired
-New O2 sensor
-New Temp. Sensor

Does anyone know of anything else that it could be?

Reply With Quote
Old 04-17-2003, 02:03 PM
Registered User
Join Date: Apr 2002
Location: Surrey, Uk
Posts: 254
have you checked the OVP relay? Could also be the cause of your ABS problem. Do a search on this forum, loads of stuff about it.
Mick J
'08 Chrysler 300CRD (MB OM 642 engine)
'95 E220 estate
'89 230TE (R.I.P.)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page