Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-08-2000, 08:41 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: ny, ny
Posts: 112
I washed my 190 e 2.3 with engine degreaser shortly afer that the condenser fan start acting up. It runs all the time whether hot or cold.
I tested the two sensors that sits ontop of the water pump, infact i blew compressed air into and around them. and still the fan on my 190 e 2.3 still wont shut off. I even unplugged the blue connector near the air cleaner. So whats next?

------------------
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2000, 09:08 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
What year car? If you are talking about the BLUE switch(2 pin connector) on the front of head, then that is probably the problem. On 1988 & later cars that sensor is a varible resistor & must send the correct info to the A/C pushbutton or the fan will run! Unplugging or jumping this switch makes the fan run!

------------------
MERCEDES BENZ MASTER GUILD TECHNICIAN
ASE MASTER TECHNICIAN
27 YEARS DEALER M.B. TECH
190E 2.3 ITS RACECAR

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MAF and O2 Sensors Litton ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 4 12-30-2004 09:48 AM
Speed sensors for 1992 400e russswallow Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 0 11-06-2004 12:12 PM
ABS System wheel sensors bfgw Tech Help 0 09-20-2004 05:34 PM
Does a 90 420sel have rear brake sensors SCOTTFISH Tech Help 2 11-19-2003 09:15 AM
Are there W202 cars without brake pad wear sensors? blackmercedes Tech Help 3 01-11-2003 03:09 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page