Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2003, 12:18 AM
Registered User
Join Date: Apr 2003
Location: Merced, CA
Posts: 95
Starting problem

This is related, perhaps, to the New Guy problem. I park my 1984 380 SE in my sloped driveway, and when I go out to start it in the morning, it turns over immediately but stumbles when the accelerator pedal is depressed. I pump it a few times, then it is OK, and I can drive off just fine. This happens only after the car has sat for a long time, like over night. It starts and runs fine, like a champ, in fact, the rest of the day. Car has a relatively new fuel pump and filter; plugs are fine; plug wires are relatively new. Also had new idle control switch installed about six months ago. Any ideas, folks? Thanks.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page