Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2003, 03:36 PM
Registered User
Join Date: Aug 2002
Location: Georgia
Posts: 22
Question idiot lights

Interesting occurance!

When turning on the turn signal, ALL of the idiot lights blink on for a second, then go off. Only happens periodically. Any ideas? Car is a 91 300SL.

Thanks! Jim
Reply With Quote
Old 05-06-2003, 08:13 PM
Posts: n/a
this thing happened to me when i changed the turn signal bulb and bymistake the dealer gave me only one fillament bulb as soon as i changed teh bulb this problem went away check it might help
otherwise just wait for soem one else to help u
hope u ll find this problem soon i know how it is to be in a situation like this
Reply With Quote
Old 05-06-2003, 11:05 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2002
Location: New Jersey, U.S.A.
Posts: 2,398
Hi Jim, it sounds like the circuit board on your instrument cluster is fried. This was a common problem on early 129's and 140's.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page