Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-09-2003, 02:04 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
91 350 Sd Temperature Gauge Not Working

Need some help.

After the mechanic changed the transmission on my car the temperature gauge stopped working ( most likely the transmission has nothing to do with the temperature gauge but I would like to tell the whole story).

I checked the temperature gauge it is good as a unit ( i connected a completely different temperature sensor and it works) but does not show temperature with regular temp. senson in car

I thought it is broken temp sensor so i purchased a new one but it is still the same gauge does not show temperature.

Any help appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2003, 02:39 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
very interesting, I guess nobody had this kind of promlem before
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2003, 04:20 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Colorado Springs
Posts: 481
sounds like your wire is broken somewhere between the sensor and the guage. check that
m
__________________
Martin Ingram
Colorado Springs
2005 320 CDI
2006.5 VW Jetta TDI
1991 560SEL (179000 Sold)
1972 280SEL 4.5 ('The Lead Sled' 320000 miles when sold.)
1972 220D (225000 when sold)

Last edited by mhingram; 05-10-2003 at 04:28 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2003, 04:42 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
I don't think it is a broken wire because when I put a different temp sensor it shows temperature ( the real one has 2 pronges , i put one with one pronge , on original is 130 c temp and on one that I put is maybe 90 c , when driving the fans are comming on even with + 15 c outside ) it must be something different I think
Reply With Quote
  #5  
Old 05-11-2003, 01:47 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Colorado Springs
Posts: 481
sounds like it sorry could not help, the only other thing I could think of is the ground.
m
__________________
Martin Ingram
Colorado Springs
2005 320 CDI
2006.5 VW Jetta TDI
1991 560SEL (179000 Sold)
1972 280SEL 4.5 ('The Lead Sled' 320000 miles when sold.)
1972 220D (225000 when sold)
Reply With Quote
  #6  
Old 05-13-2003, 01:18 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
Could this be a relay or something like that?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page