Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-24-2003, 10:36 AM
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 7
hard starting 190E

I have followed some of the advise given on this subject and have found an immediate cure to my own problem. I own a 1989 190E 2.6 that recently came up to Ct. from Fla. It spent its entire time in Palm Beach, now once in Ct., I have discovered a hard starting problem when cold. Once the car has been started and the engine is warm, there is no problem experienced, it starts with ease.
After reading many similar problems on this site, I went to the OVP relay and pulled it from behind the battery. The relay has two red 10 amp fuses pluged in to the top of the relay. I discovered that one of them was blown and changed it, replacing the relay. Well, the problem was solved. The car started immediately when cold and runs great. Good advise at a minimal cost. Thanks to all that have placed input into this foram. Marty V.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page