Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2003, 11:29 PM
Posts: n/a
car not picking up speed as it should sometimes


The car is not picking up speed..its going up to 30ish max and sounds like its revving up ... unless, I start the car, leave it on for 2 minutes and then drive drives normal..

But if the car was off over night and I get up in morning to drive right away, it takes like 40-60 seconds for it to go full speed (regular speed how it should go right away)

Basically, when I press the gas pedal, it goes very slow until about 1 min of driving..

Anyone know why this is happening and what do do to fix it..thanks:0
Reply With Quote
Old 06-20-2003, 06:55 AM
Registered User
Join Date: Jan 2003
Location: Epsom Downs, England
Posts: 152

Sounds like it's not getting the enrichment it needs for cold running. This points to a temperature sensor (or the wiring to it) problem.

Is ti still under guarentee? If so make sure they honour it
Paul Gibbons
'93 320CE
'73 Jensen Interceptor (Resting)
Giant Full Sus Mountain Bike
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page