Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-27-2003, 10:04 PM
sonny906's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Oakland, California
Posts: 1
1992 300 CE Hard Starting Problem

My 1992 300CE M-104 engine, Ke-jetronic fuel system (86,000 miles & has passed the California Smog) has a hard starting problem. The hard starting happens when the engine is hot sometimes; it takes about 2 ignition tries before the engine will fire, and takes about 6 to 8 seconds long before the car will start. When it starts, it blows out a little black smoke.

The following items have been replaced: temperature sensor for fuel injection system, distributor cap and rotor, spark plugs, fuel filter and fuel accumulator. I've removed the cold start injector and visually inspected the cold start injector for leaks and fuel pattern - - seems to be fine. Since I don't have a fuel pressure gauge, I cannot perform the test. I am a mechanic, but not too familiar with Mercedes' fuel injection system. Overall, the car runs smooth with lots of power. Open for any helpful advise....
Thanks....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page