Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2003, 08:37 AM
Registered User
Join Date: Jun 2003
Location: Kentucky
Posts: 2
87' 560sel blower question

Hi all, I am looking at an 87' 560sel that has a problem. The blower motor does not come on when the car is running, it does however, come on when the key is in the aux position and the car is not running- as soon as the car is started, the blower quits running. Thanks in advnace for your help!
Reply With Quote
Old 07-17-2003, 01:21 PM
it leaks, its german
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
wiggle the key some, sounds like circuit 15r is dead in the ign switch.

Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page