Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2003, 06:19 PM
Registered User
Join Date: Mar 2002
Posts: 14
Exclamation Air Conditioning Problems

I have a 300 SEL. I just had it in the shop to check Freon level in air conditioner. Today I turned the air on while driving and "pop" the air goes off. Now NOTHING is working on the panel! No air, heat defrost, etc. I replaced the 11 fuse. NOTHING. I called the shop they said maybe a "sensor" problem.

Any idea what I am looking at $ and any ideas of anything else it could be. Never had the problem before they "fixed" the air.
Reply With Quote
Old 07-29-2003, 07:53 AM
Posts: n/a
It would help to know what year model or chassis series that you are working on.

Have a great day,
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page