Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-01-2003, 11:58 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 12
Question A/C, Tach

I have a 1984 190d. I installed a new A/C blower yesterday, everything ran fine. on my way to work this morning the blower stoped working along with the rest of the system and my tack stoped working as well...any ideas? i checked all the fuses they seem to be ok. where should i look next?

HELP
__________________
1984 190D 2.2 (the real one not the 2.0 bored out)
1994 Saturn SL1
1994 Jeep Cherokee 4.0
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2003, 12:36 PM
csnow's Avatar
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Mass
Posts: 1,127
Not sure, but check your negative battery terminal. Sometimes mechanics forget to snug these up when they are done. May get ok voltage up until a big amp puller (like the fan) kicks in.
__________________
1986 300E 5-Speed 240k mi.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page