Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2003, 10:31 AM
meldwyer's Avatar
Registered User
Join Date: Jun 2003
Location: phila
Posts: 53
have no heat/1994 s420

/ i have a 1994 s/420 recently my heater hose broke on my car i had it replace with a new one and had it refill with new fluid just the other day i try to use my deforster and notice that it blew cold air out so i try the heater and it blew cold air can any one tell me what mite i can do to restore my heat,,,,,, or what could try to get it working againe the way that it,s should be help,,,,,,, meldwyer 94 s/420,,,,,
Reply With Quote
Old 08-11-2003, 07:23 AM
Registered User
Join Date: Jun 2001
Posts: 46
Do a search and try running the diagnostics. I had sort of the same problem, I blew a thermostat last summer on my 93 400SEL and replaced it but noticed that I wasnt getting barely any heat when winter came around. This spring I drained and changed the coolant and when I was done I had awesome heat but now I had lost my A/C! After I ran the diagnostic tests the whole system seemed to reset itself and I now have great heat and great A/C again.
You have to get both sets of readings to come up, one of the posts here will tell you the trick to it.
Reply With Quote
Old 08-11-2003, 08:56 PM
Gilly's Avatar
Registered User
Join Date: Mar 2001
Location: Evansville WI
Posts: 9,616
Make sure the coolant level is presently full, it may have "burped" some air out of the cooloing system. Low coolant will make the climate control blow cold air. But if it were that low, you should have a low coolant light on, maybe this is part of the problem as well.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page