Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2003, 01:29 AM
Registered User
Join Date: Aug 2003
Location: Livermore ,CA ,U.S.A.
Posts: 2
CAN,Computer Area Network codes

I've got a ML320 from 1998 in my shop with a check engine light,we diagnosed that the Mass air flow sensor is faulty,we replaced the sensor and recommend a vehicle service , during the service we discovert heavily burned transmission fluid but the road test showed a good working /shifting transmission.We recommend to perform a transmission flush with filter exchange,what we performed after the customer authorized the additional work.
Now after delivering the ML 320 to the customer he complained that the transmission doesn't shift out of second gear after the engine is hot(ambient temp =85 degree.We checked codes again and found code 41/173CAN network fault.After reseting codes the ML drives fine as long you drive it,only when you turn off the engine and restart the transmission doesn't shift and the codes are back.I was checking with Alldata but couldn't find any conclusion. I NEED HELP.
Thank you
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page