Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-08-2003, 01:02 AM
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Orlando, Florida
Posts: 38
1983 300cd

Looking for insight into a transmission debacle. My wifes '83 300CD was not shutting down. After a few tests with my vacuum pump, I ascertained the shut off valve and the vacuum modulator were faulty.after replacing the modulator, I backed the car out to see if it needed any adjustments...upon putting the shifter onto drive...it did nothing, same with reverse, although I backed out of the driveway with no problem. The wife says the car was shifting fine....Any suggestions?? The car will not engage into any gear now. Could a clump of grease or debris have gotten down into the valve body?? Any thoughts would be appreciated. Thanks! Dave
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page