Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-21-2003, 08:21 AM
s500
Guest
 
Posts: n/a
S500 takes a while to 'warm up'

Yeah, basically my car now days takes a while to 'warm up' so I have to keep it on for 2-3 minutes before I drive it or else if I drive it right when I start it up, it takes forever to accelerate until 40 seconds later etc.

What do I need to do to have this fixed?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2003, 12:41 PM
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: DC Metro Area
Posts: 365
Any codes?

Have you checked the computer for codes? It sounds like something would have to be "wrong" enough to register a fault code if this problem is occurring.

any check engine lights?

Troy
1995 E420
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page