Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2003, 03:42 PM
Posts: n/a
Cutting-out when hot - Can anyone help?

My 1995 E280 (W124 24 valve) has started cutting out when warm. It's usually when travelling at 50 mph or so. The car loses all power and starts to slow - but whilst slowing, the tachometer starts "jumping about" between 2000 and 5000 rpm but the engine isn't revving up at all.

If I try to start the engine straight away, it won't start but the tachometer "jumps about" as before.

If I leave it for maybe ten minutes, it starts immediately and runs fine. No other symptoms - it runs really well all the rest of the time.

Tonight, it decided to stop on the M25, so it needs sorting out sharpish!

I'm assuming it's as electrical fault......can anyone tell me what mysterious "black box" may be at fault!

Thanks, Doug
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page