Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2003, 08:38 AM
'92 300D 3.0L
Join Date: Oct 2003
Location: liverpool uk
Posts: 33
Unhappy '92 E300 diesel Rear Headrest problem

heres one for you.

checking out the rear headrest control. there is voltage from the console switch and to the connecter under the rear seats that joins to the vacume lines when the switch is pressed. but there is no vacume. yes the engine is running. but after i have checked the white pipe that runs into the little box that splits the pipe into 2 white with blue stripe. placing my finger over the other white pipe it contains no suction.

where does this white pipe run to? as i need to trace it to see if there is a fault there. just to add it is not an electrical problem as there is voltage present. and the vacume control over the other side does not have a white pipe running from it. only 6 yellows. which are for central locking.

help please
1992 "j" reg MB E300 3.0L diesel
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page