Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-14-2003, 12:43 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 5
Can I move hardtop back and forth while crusin at low speeds on SLK230?

I was just wondering if I can change the top back and forth at cursin speeds. What is the maximum speed I should be at before I wanna switch it if it is safe at all to change at ANY speed??
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2003, 02:59 PM
it leaks, its german
 
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
3 mph if I remember right. Its slow.

Somebody was thinking, can you imagine that thing opening at 50?



Joe
__________________
Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
919-881-0364
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2003, 03:10 PM
G-Benz's Avatar
Razorback Soccer Dad
 
Join Date: Apr 2001
Location: Dallas/Fort-Worth
Posts: 5,711
Not sure if the SLK behaves like the SL, but the car is smart enough to know what events are occuring at that speed.

For example, slowing down to 3mph from driving speed? No way! It requires you to stop first...then it will allow top operation at stop or proceeding very slowly.

Can do in reverse too...
__________________
2009 ML350 (106K) - Family vehicle
2001 CLK430 Cabriolet (80K) - Wife's car
2005 BMW 645CI (138K) - My daily driver
2016 Mustang (32K) - Daughter's car
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2003, 04:50 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: secret
Posts: 3,044
Quote:
Originally posted by joe p
3 mph if I remember right. Its slow.

Somebody was thinking, can you imagine that thing opening at 50?



Joe
Tech Help post in a few years; Please help, I accidentially pushed my top-down button on the expressway last night and the safety apparently failed because it opened. Do I have a bad relay?? Also see my post in the 'Parts' forum under 'parts wanted'.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page