Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2003, 02:10 PM
Registered User
Join Date: Mar 2003
Location: Oklahoma
Posts: 54
190D Tach problems

I have a 1989 190D that has a tach that will work occaisionally. I've replace fuse 10 and that did nothing. The Tach will work for 3 or 4 days, then stop for a few. The only consistent thing is the ABS dash light is on whenever the tach isn't working. When the tach works, the ABS light is off. Any ideas?

Also, is it possible for just part of the combo (Rear defroster, turn signal, wiper) relay to fail? I've been with defrost on the rear for over a year. The grid on the window checks fine, the light on the switch comes on, but I don't hear a click when it happens.

Reply With Quote
Old 12-10-2003, 02:10 PM


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page