Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-03-2004, 01:17 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: overland park,kan.
Posts: 1
car problem

MESSAGE TO TECH HELP:

IM WORKING ON A 1986 300 E MERCEDES BENZ AS A STUDENT AT JOHNSON COUNTY COMMUNITY COLLEGE IN OVERLAND PARK, KS. THE VEHICLE IM WORKING ON MAY SIT FOR TWO - THREE DAYS WITHOUT BEING STARTED. WHEN I START IT, IT MAY RUN FOR 10 MINUTES THEN SHUT-OFF. AN HOUR LATER START IT UP IT RUNS OK. IM TRYING TO FIND WHAT THE PROBLEM MAY BE . DO YOU HAVE ANY IDEAS WHAT THE PROBLEM MAY BE ? THE VEHICLE HAS 150,000 MILES ON IT. I JUST PUT A NEW FUEL PUMP ON IT. THE GAS GAUGE HAS BEEN MALFUNCTIONING INCORRECTLY LATELY.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page